Bogata filmska subota u Malom Lošinju!

Bogata filmska subota u Malom Lošinju!

Dva su iznimno zanimljiva filmska dana iza nas, a pred nama još isto toliko do samog kraja 60. izdanja Revije filmskog stvaralaštva djece. 

Jučer smo uz izuzetno zanimljiv filmski program i predstavili važno i vrijedno izdanje Zapisa – biltena Hrvatskog filmskog saveza posvećenom dugogodišnjem filmskom stvaralaštvu djece koji je nastao povodom obilježavanja 60 godina djelovanja Hrvatskog filmskog saveza

Današnji program započeo je od jutra, prve projekcije gledali smo već u 9 sati, a nastavlja se sve do 17 sati kada slijedi zadnji dio današnjeg natjecateljskog programa. 

Nakon jučerašnje projekcije filma Uzbuna na Zelenom vrhu redateljice Čejen Černić Čanak, inače dugogodišnje selektorice i članice žirija Revije, večeras je na rasporedu apsolutni ovogodišnji ljetni hit za kojim su ludjeli i mladi i stari – Ljeto kada sam naučila letjeti redatelja Radivoja AndrićaFilm je na rasporedu u 20.30 sati, a realizira se u suradnji s KinoKino festivalom. 

Saznajte kako provesti ljetne praznike daleko od plaže uz “dvije lude babe” i kokoši, mačiće i grozne pauke i, što je najgore – bez interneta.  Iako Sofiji prijeti ljetovanje iz pakla, idiličan jadranski otok, prvi poljubac, pomirenje obitelji, ali i suočavanje s tugom pretvorit će ga u neprocjenjivo i nezaboravno iskustvo. 

I dok uživamo u pretposljednjem danu Revije, željno iščekujemo odluke ovogodišnjeg ocjenjivačkog suda koje će nam svima biti poznate sutra u sklopu svečanog zatvaranja Revije i dodjele nagrada u 10 sati u POU Mali Lošinj.