Prijavite svoje škole na online projekcije 31. Svjetskog festivala animiranog filma – Animafest Zagreb

Prijavite svoje škole na online projekcije 31. Svjetskog festivala animiranog filma – Animafest Zagreb

Iako epidemiološke okolnosti i dalje traju, 31. Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb ove će se godine održati od 7. do 12. lipnja 2021., i kao i svake godine, i ove će bit dostupan učenicima osnovnih i srednjih škola te vrtićkom uzrastu i to online kao i prošle godine.

Zbog epidemioloških mjera i zaštite naše najdraže mlade publike, Animafest i ove godine osiguravamo online praćenje Natjecanja filmova za djecu u školama i vrtićima.

Jedan od najvažnijih festivala animacije na svijetu, s najboljim izborom animiranih filma iz cijeloga svijeta, djeca i mladi moći će pratiti u svojim vrtićkim odijeljenjima i učionicama što im pruža jedinstvenu priliku za razvoj filmske pismenosti.

Pozivamo sve zainteresirane nastavnice i nastavnike da prijave svoje škole na online projekcije koje će se održavati tijekom festivalskog tjedna, od ponedjeljka, 7. lipnja do petka, 11. lipnja 2021. Također, projekcije uživo za navedene uzraste održavat će se u kinu Kinoteka, pa ukoliko se odlučite i za tu opciju, možete kontaktirati organizacijski tim. Za sva pitanja i informacije možete ih kontaktirati na 098 595 922  ili na e-mail djeca@animafest.hr

Prijavom na ovu formu potvrđujete da filmove nećete neovlašteno kopirati, mijenjati, distribuirati ili prikazivati bez izričitog dopuštenja Svjetskog festivala Animiranog filma – Animafesta Zagreb.

LINK ZA PRIJAVU